Bruktbutikken

I Bruktbutikken kan du finne mange skatter. Ta en tur innom og se!

Bruktbutikken er basert på frivillig innsats og alle varene som selges er gaver. Butikken er en viktig arbeidstreningsarena og et trygt sted for sosial trening.

Andre kan ha stor nytte og glede av det du ikke har brukt på en stund, samtidig som at hele overskuddet går til arbeidet med rusavhengige i Asker.

Vi tar imot brukte ting (ikke hvitevarer, klær og store møbler) i butikken mellom kl. 10.00-15.00.

Åpningstider:

mandag-fredag kl. 10.00 til 16.00 og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00.

Kontakt Bruktbutikken på: 67414022

Adresse: Kirkeveien 220, 1383 Asker

FRIVILLIG MEDARBEIDER?

Bruktbutikken trenger også frivillige medarbeidere som kan forplikte seg til å jobbe minst 1 gang hver 14.dag i åpningstiden. Du må også ha evnen til å samarbeide med mennesker som av ulike årsaker sliter litt med livene sine. Og du må ha interesse for å drive butikk og behandle kunder. Full opplæring vil bli gitt. Hvis du er interessert kan du ringe Harald Heddan på 404 49 423 eller sende mail til harald.heddan@asker.kirken.no.